ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Així va ser el nostre deliciós taller amb influencers a València

Els aperitius de La Sirena no defraudaran cap dels teus convidats.
Els aperitius de La Sirena encantaran a tots els teus convidats. Foto: @aliciademiguel.

El passat dijous 9 de novembre La Sirena va organitzar un exclusiu taller de cuina al Valencia Club Cocina. Arturo Garre, xef de la Sirena, va explicar als influencers com s’ha de tractar el producte congelat a partir de l’elaboració de diferents receptes. Aquest esdeveniment es va organitzar per donar a conèixer els productes de La Sirena als influencers valencians, ja que molt aviat s’obriran dos nous establiments en aquesta zona.

La influencer @aliciademiguel va publcar aquest resum en fotos del taller.
La influencer @aliciademiguel va publicar aquest resum del taller. 

El taller va consistir en un showcooking on els instagramers es van posar entre els fogons i van preparar diferents receptes amb congelats. Arturo Garre els assessorava i aconsellava sobre com s’han de descongelar els productes prèviament a la cocció i també els va ensenyar trucs de cuina.

En acabar cada plat, els instagramers van degustar les seves pròpies creacions al moment i, fins i tot, hi van haver alguns que van generar concursos de receptes entre ells a les seves històries d’Instagram.

Els influencers s'ho van passar d'allò més bé ajudant al xef a cuinar.
Els influencers s’ho van passar d’allò més bé ajudant al xef. Foto: @los7aguacates, @oh.mamiblue y @ljnutricion.

Abans de començar el showcooking, es va rebre als instagramers amb un aperitiu dels productes més nous per a aquest nadal, com les mini tartaletes salades o els mini choux de formatge.

Tres receptes ideals per aquest Nadal van ser els plats estrella del taller de cuina. Perquè gràcies als productes congelats de La Sirena és possible realitzar plats saludables, nutritius i equilibrats, estalviant temps i esforç.

Aquestes van ser les propostes del xef:

-Llom de salmó amb llimona i pebre amb broqueta de gambes al forn sobre fons de patates

-Còctel d’alvocat amb llagostins i llagosta

-Orada a la sal amb espàrrecs de marge, pastanagues i salsa de iogurt.

No té una pinta deliciosa?
No té un aspecte deliciós? Foto: @cotonetlavande.

Aquests plats es poden preparar en tan sols 20 minuts si es realitza la descongelació prèvia i es disposa dels ingredients principals ja preparats, sense espines o parts no comestibles, tal com els tenim a La Sirena.

Tots els influencers ho van passar d’allò més bé durant el taller i, a més d’aprendre receptes delicioses que es poden preparar fàcilment a casa, van gaudir fent networking i coneixent-se entre ells.

Aquesta edició especial dels tallers de La Sirena va comptar amb més de 20 influencers.

Aquest va ser un dels plats que van poder degustar els assistents a l'últim taller de La Sirena.
Aquest va ser un dels plats que van poder degustar els instagramers. Foto: @sey_cabinet.

A tots els nostres tallers, a més de descobrir-te nous productes, podràs gaudir dels consells nutricionals dels nostres xefs per oferir la millor alimentació a la teva família. Tasta totes les novetats de la Sirena per a aquest Nadal!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…