ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

5 entrants originals i senzills que t’encantaran

timbal-de-bogavante-aguacate-y-salmon_la-sirena
Descobreix 5 deliciosos entrants per a que delectis els teus convidats en la teva pròxima reunió.

Els entrants són plats molt nutritius que ens permeten combinar una infinitat d’ingredients, tant crus com cuits, i vénen cada vegada més de gust conforme van pujant les temperatures. En aquest article et proposem 5 entrants originals i senzills perquè delectis als teus convidats amb plats plens de colors i nutrients.

Sorprèn amb aquests entrants originals

Amanida tèbia de favetes i calamars

ensalada-tibia-de-habitas-y-chipirones_la-sirena
El temps de preparació d’aquesta deliciosa amanida tèbia és de 15 minuts.

A La Sirena trobaràs receptes tan exquisides com aquesta amanida tèbia de favetes i calamars. La tindràs llesta en tan sols 15 minuts saltant favetes baby amb oli d’oliva, calamars o calamarsons, algunes tires de pernil, all i julivert. Serveix les favetes ruixades lleugerament amb una vinagreta d’oli, vinagre, mostassa, menta, nou moscada i sal. Per a l’emplatat, adorna-les amb unes fulles de menta i una mica d’escarola.

Terrina d’escalivada

tarrina-de-escalivada_la-sirena
L’escalivada és un dels plats més populars del receptari català.

Una altra de les amanides originals i senzilles que et convidem a elaborar és aquesta elegant terrina d’escalivada. A primera vista sembla un plat molt elaborat, però no és més que una recepta metòdica i molt atractiva. Tritura ou, llet, crema de llet, sal i pebre. A continuació, tritura la meitat de la barreja anterior amb albergínia escalivada i l’altra meitat amb pebrot escalivat. Omple algunes flameres amb dues capes de cada mescla i cou al bany maria durant 35 minuts a 175 ° C.

Farcellet de tàrtar de salmó

atadillo-de-tartar-de-salmon_la-sirena
El salmó és un peix ric en proteïnes i àcids grassos essencials per a la salut.

Aquest farcellet de salmó és refrescant i deliciós per als que els agrada el peix cru. Només hauràs de trossejar un alvocat, ruixar amb llimona, incorporar-lo a dos lloms de salmó picat, afegir ceba, julivert, sal i pebre al gust. A La Sirena et proposem embolicar el tàrtar en un farcellet de salmó fumat, però també pots fer-los amb fulles d’enciam, algues o làmines d’arròs. Tanca el conjunt en un farcellet lligat amb una mica de cibulet escaldat.

Taboulé

taboule_la-sirena
Sorprèn als teus convidats amb aquest refrescant i deliciós aperitiu.

El taboulé és l’amanida d’origen sirià i libanès que més s’ha internacionalitzat. Nosaltres t’oferim aquesta versió lleugera del taboulé elaborada amb cuscús, blat de moro, pèsols, tomàquet, llimona, menta, oli i sal. Tot i així, et proposem que elaboris la versió de taboulé que millor s’ajusti al gust de tota la família. Pots afegir ingredients com el carbassó, ceba, espàrrecs de marge, cogombre o pebrot, així com alvocat, panses, formatge fresc, tonyina o salmó fumat.

Timbal de llamàntol, alvocat i salmó amb emulsió de llimona i anet

Vols preparar un sopar lleuger però elegant? Amb aquest plat deixaràs als teus comensals bocabadats. Comprant el llamàntol cuit de La Sirena prepararàs aquest entrant en un temps rècord. Pica les pinces del llamàntol i barreja amb salmó i alvocat picat. Talla el cos del llamàntol a rodanxes per muntar el timbal i acompanya’l amb una emulsió de llimona i anet. Bon profit!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…