ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

4 formes de mantenir el teu treball i la teva vida en equilibri

mujer-organizando-trabajo
mujer-organizando-trabajo
El més important és saber trobar l’equilibri.

De vegades no és fàcil saber-se distribuir el temps entre les diferents activitats diàries. Però has de tenir en compte que saber desconnectar del treball i organitzar-se correctament el temps és indispensable per a una bona salut física i mental. Trobar-se a gust en cada moment, alliberar-se de l’estrès i allunyar la insatisfacció són claus per a la felicitat. I és que al final, tot es redueix a saber trobar l’equilibri. T’expliquem com!

Fes cada dia alguna cosa que apreciïs

Llegir un llibre, cuinar, cantar, veure una pel·lícula, quedar amb amics… qualsevol activitat pot ser una de les teves preferides. Una de les formes d’acabar amb la rutina i l’estrès és fer cada dia alguna cosa que apreciïs. És una cosa amb molts beneficis per recuperar l’equilibri i sentir-te bé.

madre-con-su-hijo
Has d’aprendre a delimitar el temps que dediques a cada activitat.

Construeix fronteres

Has d’aprendre a delimitar el temps que dediques a cada activitat. D’això es tracta l’equilibri, de distribuir adequadament. Ho has de fer segons les teves preferències i estil de vida. Es tracta de desconnectar d’una activitat a una altra. El mòbil i les noves tecnologies permeten estar connectats tot el dia al treball, al correu electrònic, als amics, a la família… Però no hauries d’estar sempre pendent de tot. Hi ha temps per a cada cosa; si sempre estàs disponible per a tots, tindràs la sensació de que sempre estàs treballant i et pot acabar esgotant. Per això, et recomanem que elaboris les teves pròpies regles de joc. Un exemple senzill seria prohibir-te contestar correus de treball fora de les hores laborals.

mujer-leyendo
No hauries d’estar sempre pendent de tot el que ocorre.

Identifica i comunica les teves necessitats

Què necessites? Sigues conscient d’això reflexionant sobre el que et permet estar en equilibri. Pot ser que t’estiguis callant coses que podrien donar una volta al teu dia a dia si pots canviar-les. Així, per exemple, potser necessites sortir abans de la feina un dia o sortir una vegada per setmana amb els teus amics. Si és així, assegura’t de parlar amb el teu cap o els teus familiars, que haurien d’entendre el teu punt de vista i ajudar-te.

Sigues conscient de la urgència de cada cosa

Poques són les coses que són de vida o mort. En la societat actual, en la qual tot és immediatesa, és normal que et sentis amb pressa les 24 hores del dia. No obstant això, has de recordar que hi ha poques coses tan importants com perquè actuïs immediatament i amb màxima concentració. Si sents que reacciones amb urgència davant diverses activitats que regeixen el teu dia a dia, para’t a reflexionar i pensa en els últims cinc anys. Recorda totes aquelles coses que t’han preocupat de la mateixa forma per adonar-te que ni tan sols importen ja.

padre-con-hijos
Dedica el temps necessari a estar amb els teus.

Ara ja només hauràs de posar en pràctica aquests consells i rendir al màxim tant a la feina com en les activitats que realitzes durant el teu temps lliure. Estigues en equilibri amb tu mateix!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…