ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Sis hobbies per estimular la teva creativitat

La creativitat és la capacitat de creació.
La creativitat és la capacitat de creació.

Crear pot ser una activitat molt satisfactòria i, per aquesta raó, els hobbies creatius poden aportar-nos molta felicitat. Al mateix temps, la creativitat és una habilitat molt útil per a la ment. Vols augmentar aquesta capacitat mentre t’ho passes bé? Una de les millors opcions és que trobis un hobby que potenciï la teva vessant més creativa. Et donem algunes idees!

Fer collages

T’agrada recopilar fotos i mostrar-les de manera atractiva? Una manualitat interessant és fer collages de totes aquestes il·lustracions que tant t’agraden. Amb aquests collages podràs folrar carpetes o fins i tot enganxar-los en un llenç que després puguis penjar a qualsevol habitació de casa teva.

Decora la teva llar amb un bonic collage!
Decora la teva llar amb un bonic collage!

Buscar la teva genealogia

Coneixes el nom dels teus pares, els teus avis, oncles i cosins. Però el nom d’avantpassats més llunyans pot haver quedat en l’oblit, tret que et proposis fer una petita recerca familiar per a descobrir-los. Aquest treball pot ser molt divertit i interessant, a més de ser informació d’interès per a la resta de la família.

Pintar o fer cal·ligrafia

Un hobby que estimula moltíssim la creativitat és el de pintar, dibuixar o fer cal·ligrafia. Aquesta última et permetrà millorar la teva lletra al mateix temps que et relaxes i guanyes en precisió.

Ballant aprendràs a deixar-te anar i a inventar nous moviments.
Ballant aprendràs a deixar-te anar i a inventar nous moviments.

Ballar

Aquesta activitat és recomanable per a qualsevol persona, però és especialment plaent pels amants de la música, el ritme i l’exercici. A més, no és necessari ser un expert, sinó comptar amb un calçat còmode… i deixar-se portar per les cançons que et facin moure l’esquelet!

Cuidar les teves plantes

Ja siguin plantes aromàtiques, arbres o flors, la jardineria és un hobby molt relaxant i amb una important vessant educativa. A més, es relaciona amb la decoració i la gastronomia, així que un altre dels seus beneficis és que podràs deixar fruir la teva creativitat.

Aporta color i vida a casa teva amb plantes i flors.
Aporta color i vida a casa teva amb plantes i flors.

Cuinar plats exòtics

Has intentat alguna vegada a fer sushi? I tacos mexicans? Atreveix-te a introduir novetats als teus menús i sorprèn-te amb nous sabors i maneres creatives de cuinar. Si optes pel sushi, recorda que a la Sirena trobaràs tonyina, salmó i alvocat congelats de la millor qualitat.

Intenta fer les teves pròpies versions de plats exòtics amb els teus ingredients preferits i procura que tinguin un aspecte deliciós. Així estimularàs la teva creativitat al màxim!

Ja tens un hobby amb el qual augmentar la creativitat? Si és així, deixa’ns un comentari i comparteix la teva millor eina per passar el temps de forma diferent. I no oblidis encoratjar a la resta de la família a trobar els seus entreteniments creatius!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…