ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Donem la benvinguda al Nadal al costat dels influencers

Els plats elaborats van ser sotmesos a la valoració d’un jurat.

Fa uns dies, el passat 13 de desembre, vam reunir a Barcelona alguns dels foodies més influents d’Instagram per convidar-los a un taller de cuina a càrrec de la xef María Llinares, en el qual van elaborar tres plats ideals per a un innovador menú nadalenc. Vols veure quin va ser el resultat de les seves creacions?

Entre els convidats d’aquest esdeveniment es trobaven @jordi.tello, @foodyingbcn, @k.de.kiwi, @hindazzine, @healthykaty.es, @fecstime, @paulaafitness, @estoreta, @noemiefergo, @bcngourmet, @albertperiago, @verdeboteya. I per jugar amb un punt competitiu que sempre anima a donar el millor de cadascú, els plats elaborats pels influencers van ser sotmesos a la valoració d’un jurat que va avaluar la presència, originalitat i sabor de cada creació.

En equips de tres persones, els influencers van preparar uns deliciosos plats per a aquest Nadal. Això sí, abans de posar-se a la feina, van poder aprendre amb els consells de la xef.

Els influencers van preparar uns deliciosos plats nadalencs. Foto: @verdeboteya
Els influencers van preparar uns deliciosos plats nadalencs. Foto: @verdeboteya

3, 2, 1… Als fogons!

Després d’un deliciós aperitiu vam donar pas a la presentació de les últimes novetats de la Sirena per aquest Nadal, recordant els avantatges que ofereixen els productes congelats, entre els quals es troba l’estalvi de temps que permeten aconseguir aquests productes.

De fet, la nostra xef va trigar poquíssim en preparar un menú complet format per aperitiu, plat principal i postres.

Els influcencers van trigar 30 minuts en elaborar els plats. Foto: @estoreta
Els influcencers van trigar 30 minuts en elaborar els plats. Foto: @estoreta

Els plats triats van ser:

-Cebiche de corball

-Cua de llagosta amb mantega de cítrics, fingers d’alvocat i pico de gallo

-Sorbet de poma verda amb crumble d’ametlles i daus de poma a la vainilla

L’equip guanyador del premi als millors xefs nadalencs de la Sirena va ser el format per @albertperiago, @jordi.tello y @paulaafitness, els quals van ser premiats amb vals per un import de 50€ per adquirir els seus productes preferits a qualsevol de les botigues La Sirena a Espanya.

Podràs veure les millors imatges capturades pels foodies durant l’esdeveniment visitant els hashtags #laNavidadComoTeApetece i #lasirenachef.

Mira les fotos a #laNavidadComoTeApetece i #lasirenachef! Foto de @noemifergo
Mira les fotos a #laNavidadComoTeApetece i #lasirenachef! Foto: @noemifergo

Un Nadal replet de novetats

Amb l’arribada del Nadal, La Sirena ha presentat més de 100 nous productes especialment seleccionats, per facilitar-te la preparació dels menús nadalencs. En aquesta secció podràs consultar totes les novetats!

I si t’agradaria participar en un taller de cuina de la Sirena com aquest, subscriu-te a la nostra newsletter i no et perdis cap dels nostres esdeveniments!

Foto dels premiats juntament amb els altres participants.
Foto dels premiats juntament amb els altres participants.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…